Over Jessica
boomtekening 2 19-2-13 kl

19-02-2013

boomtekening 4-10-2015 Het kosmische orgasme kl

04-10-2015

Over Jessica

In 2001 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. In mijn werk als hulpverlener liep ik echter tegen mezelf aan. Ik vond het moeilijk om te functioneren in een systeem waar de mens nog niet echt als een holistisch wezen gezien werd. Een wezen met een lichaam-geest en ziel. 

De hulpverlening die ik wilde geven aan de totale mens, paste niet in het systeem waar ik in zat. Ik ben dan ook uit de reguliere hulpverlening gestapt om op zoek te gaan naar methodes die ik kan gebruiken om de totale mens te helpen.

Ik ben me toen verder gaan specialiseren in de holistische hulpverlening. Het analyseren van boomtekeningen deed ik in die tijd al. Door mijn kennis van holisme kregen de analyses die ik maakte meer diepte. Dit alles komt nu samen in mijn praktijk Boom-soma. Mijn streven is om anderen mensen te helpen inzicht te krijgen in hun eigen processen en ze te ondersteunen in deze processen.

Zelfkennis is voor mij de sleutel voor zelfgenezing. Pas als de mens zich bewust is van zijn eigen gevoelens en de onderliggende kwesties die met deze gevoelens te maken hebben, kan de mens in overeenstemming met zijn hart hier aan gaan werken. Dit alles zorgt er voor dat de mens beter in balans raakt en zichzelf geneest. In dit proces help ik anderen graag.

Jessica van Assen

In 2011 is er een artikel geschreven over boomtekeningen en geplaatst in de paravisie

Klik hier om het artikel te lezen