Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tempel van Helende Liefde
Healingbijeenkomst op afstand.

Deze wordt gegeven op onderstaande data van 14.00 tot 15.00


24 April 2021
22 Mei 2021

 

Wie zijn wij:

Jessica (1979) heeft een achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener en werd tijdens haar studie aangetrokken door de holistische hulpverlening. Na haar opleiding is ze zich hierin gaan bijscholen. Daarbij werd ze vooral aangetrokken door de taal van symbolen en kleur. Ze heeft o.a. cursussen gevolgd in (aura-soma) kleurentherapie, chakraleer en tarot.
Door ziekte is ze de afgelopen jaren aan bed gebonden geweest. Hieruit ontstond een meditief en contemplatief leven. In deze tijd heeft ze de kennis en inzichten die ze al had, leren combineren met een meer intuïtieve benaderingswijze waaruit later een eigen vorm van healing is ontstaan.

Renata (1965) is opgeleid als maatschappelijk werkster, waarbij ze zich is gaan specialiseren in vrouwenhulpverlening. Later heeft ze de beroepsopleiding tot spiritueel therapeut gevolgd. Vanaf 1998 tot 2014 had ze een praktijk aan huis voor psychosociale en spirituele therapie. Na een aanrijding in 1994 heeft ze langdurig te kampen gehad met fysieke beperkingen, die haar koers hebben beïnvloed. Beoefening van
tai chi, qi gong en meditatie hielpen haar om zichzelf en haar gezin op de rit te houden. In 2015 is ze gescheiden en teruggekeerd naar Brabant. Intussen heeft ze de opleiding voor Touch for Matrix® gevolgd, waarin ze ontdekte hoe verwondering, plezier en healing samen kunnen gaan.

Onze wegen kruisten zich enkele jaren geleden en de individuele paden die we beliepen bleken overeenkomsten te hebben met elkaar. Onze zienswijze, visie en manier waarop we in het leven willen staan hebben veel raakvlakken. Van daaruit is de tempel van helende liefde ontstaan. Een plek waar we onze krachten bundelen en elkaar versterken. De groepssessies die we aanbieden zijn een samensmelting van onze persoonlijke werkwijze en onze gemeenschappelijke visie.

Verloop van de sessie:

Zorg thuis voor een rustige plek waar je ontspannen kunt liggen. Het is raadzaam om een deken bij de hand te houden als je snel afkoelt in rust. Het is fijn als je niet gestoord wordt tijdens de healing, maar ook als je er na nog een halfuurtje in rust kunt blijven. Je schrijft je wens, positief geformuleerd, voor deze middag op een kaartje. Op die manier verbind je je met je wens. Hoe preciezer je je wens kunt omschrijven, hoe beter het werkt.

Wij leggen op afstand een healing cirkel klaar. Als je je hebt aangemeld, krijg je een naamkaartje in de cirkel. Vooraf kun je een foto toegestuurd krijgen via WhatsApp om je te helpen afstemmen. We komen bij je langs in de cirkel en helpen je op energetische wijze contact te maken met het kwantumveld of de Bron. Zo noemen we het energieveld dat altijd om ons heen aanwezig is. Vanaf het moment dat je gaat liggen, hoef je niets te doen, enkel te ontvangen en te laten gebeuren wat er wil gebeuren. Het kan zijn dat er emoties, gedachten of herinneringen bij je boven komen. Die mogen er allemaal zijn. Je lichaam kan ook in beweging komen, dit is een natuurlijke reactie om te kunnen loslaten. Pijn is een teken dat er nog strijd is, iets je nog tegenhoudt om los te laten. Ontspan dan zo goed als mogelijk, het zal oplossen.

Wij zijn er in getraind om intuïtief aan te voelen wat er wil ontstaan. Regelmatig komen we bij iedereen energetisch langs en staan je bij in je proces. We sturen de energie op zachte wijze naar plekken waar aandacht nodig is en helpen energie af te voeren die mag gaan. Ter ondersteuning hiervan werken we met pendel, krachtvoorwerpen, symbolen, healing sticks en/of (edel)stenen. De sessie zal verder door ons begeleid worden door middel van kleur, geur en/of klank. Ook al gebeurt dit op afstand, energetisch kun je dit ervaren. Sommige mensen zien beelden, anderen ervaren een lichter gevoel, weer anderen horen innerlijk klanken. Het is allemaal mogelijk. Door met elkaar een cirkel van healing te vormen, kunnen we elkaar helpen. De groepskracht versterkt de energie.

Het laatste kwartier is er ruimte om rustig terug te komen in het wakkere bewustzijn. Vanaf een half uur na de healing is er nog de mogelijkheid om telefonisch of via WhatsApp ervaringen te delen of vragen te stellen over wat je ervaren hebt. Geef het even aan als je telefonisch contact wilt, omdat na een sessie daarvoor beperkt ruimte is. We kunnen je ook vragen of we later die dag of de dag erop contact met je mogen opnemen. 

Voor de healing bijeenkomsten vragen we een bijdrage van 10 euro per deelnemer, kinderen tot 12 jaar mogen kosteloos meedoen.  Als je, je aanmeldt sturen we je daarom een betaal link waar je de bijdrage voor de healing mee kunt voldoen. Je bijdrage is meteen de bevestiging dat je mee doet. 

De sessies worden gegeven op basis van energetische healing. Voor mensen die zich psychisch/emotioneel onstabiel voelen zijn deze sessies minder geschikt. Mocht je twijfelen of dit iets voor jou is, neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op zodat we kunnen overleggen. Misschien is een persoonlijk consult passender voor je.

Contact en aanmelding:

Inschrijven kan via
E-mail: jessica@boom-soma.nl

of telefonisch: 0613625197

Facebookpagina: Tempel van helende liefde
Website Renata: www.liefdevolbewustzijn.nl

Nieuwsbrief:

Wil je op de hoogte blijven van de healings of inspiratie ontvangen? Wij geven 1x per maand een nieuwsbrief uit waarin we de healing van die maand aankondigen maar we daarnaast inspiraties en informatie delen. De nieuwsbrief is gratis en kan op ieder gewenst moment weer stop gezet worden. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het onderstaande contactformulier van mijn collega Renata van Rijsoort. De nieuwbrief verschijnt rond de 21e van elke maand.

Aanmelden nieuwsbrief:
* indicates required